De Zwaan, Molen van Ouderkerk aan de Amstel

De Zwaan, Molen van Ouderkerk aan de Amstel par l'artiste Kevin Nugter

Changer le matériau, la dimension et les options.

,- livraison gratuite!

Ajouter au panier

De Zwaan, Molen van Ouderkerk aan de Amstel sur Kevin Nugter

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 370363
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
81 livraison gratuite!

Description

Ochtend van april in 2018 met nevel en dauw. Prachtig zonnetje op de achtergrond. Ouderkerk aan de Amstel met een prachtig natuurgebied.

Ouderkerk ligt ten zuiden van Amsterdam, ten oosten van Amstelveen, ten westen van Amsterdam Zuidoost en Duivendrecht en iets ten noorden van de grens met de provincie Utrecht. Het is verdeeld over twee gemeenten, de dorpskern ligt in de gemeente Ouder-Amstel, de overkant is deel van Amstelveen. Er zijn 269 bedrijven gevestigd, waarvan 60 boerenbedrijven.

Bij de invoering van het huidige postcodesysteem in 1978, heeft alleen de gemeente Ouder-Amstel een eigen postcode (1191) en postale plaatsnaam aangevraagd voor haar deel van Ouderkerk aan de Amstel. Amstelveen heeft dat voor haar deel niet gedaan, waardoor dat deel voor de postadressen 'in' Amstelveen ligt. Consequentie daarvan is o.a. dat Ouderkerk aan de Amstel in statistieken vaak kleiner lijkt dan het in werkelijkheid is (omdat statistieken vaak op de postcodes worden gebaseerd). De delen in beide genoemde gemeenten hebben wel beide een eigen bebouwde kom, met dienovereenkomstige blauwe plaatsnaamborden (komborden). Onder het dorp Ouderkerk aan de Amstel valt ook de buurtschap Waver.

En savoir plus sur Kevin Nugter

Kevin Nugter photo de profilKevin Nugter is in de Zaanstreek geboren op 26 november in het jaar 1987. Met veel passie voor natuurfotografie, portret en kinderfotografie maakt hij dagelijks met zijn Canon camera schitterende plaatjes. Ook kun je bij Kevin Nugter Fotografie in de studio je als 'echte' model helemaal overlaten aan de kunnen van Kevin. Heel veel plezier met het bekijken van mijn werk en wie weet tot ziens?

Voir ses oeuvres