De Rode kabouter

De Rode kabouter par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

De Rode kabouter

sur robert wierenga

De Rode kabouter sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 53526
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

De vuurtoren van Vlieland bevind zich op het hoogste punt van het eiland, Vuurboetsduin. De officiele naam van het baken is "De Vuurduin", maar in de volksmond wordt het ook wel de "Rode Kabouter" genoemd. Ik heb de foto vanuit het nabij gelegen bos genomen, om zo de rode toren een mooi contrasterend groen kader te geven.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres