De Hoop en Zeldenrust

De Hoop en Zeldenrust par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

De Hoop en Zeldenrust

sur robert wierenga

De Hoop en Zeldenrust sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 122164
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

Op de oude stadswallen van Dokkum staan 2 mooie grote windmolens, De Hoop en Zeldenrust. Ik heb deze op een hele kalme avond vastgelegd met een lange belichting. Hierdoor worden de molens mooi door het spiegelgladde water gereflecteerd.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres