De Helper in zwart wit

De Helper in zwart wit par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

De Helper in zwart wit

sur robert wierenga

De Helper in zwart wit sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 84023
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
117

Description

Grijze bewolkte dage lenen zich soms heel goed voor minimalistische fotografie. Deze foto van poldermolen "De Helper" aan het Paterswoldsemeer in Groningen heb ik gemaakt met gebruikmaking van een 10-stops grijsfilter. Hierdoor ontstond een zeer lange belichting van 4 minuten. Alle golfjes in het water worden zo glad gestreken, zodat water en lucht 1 lijken te worden. Alleen de bomen op de achtergrond verraden nog de horizon.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres