De Blob

De Blob par l'artiste Sandra Kuijpers

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

De Blob

sur Sandra Kuijpers

De Blob sur Sandra Kuijpers

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 460331
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
103

Description

De Blob in Eindhoven is een architectonische creatie van Massimiliano Fuksas en bestaat uit glas en staal. Het is een futuristisch gebouw dat 25 meter hoog is. Het is een baken van de stad en een ontmoetingspunt voor vele door de bekendheid.

Cette œuvre est offerte par Sandra Kuijpers

Sandra Kuijpers photo de profilIn mijn fotografie draait het om gevoelens, emoties en verhalen. Ik vertel een verhaal met mijn camera van een persoon of een dier of een omgeving. Wat ik wil opleveren zijn verrassende maar krachtige foto's. Het moment wanneer iets of iemand bijzonder wordt. Ik ben op zoek naar die foto's waar je adem even van stokt, foto's die inspireren of ontroeren. Door gebruik te maken van het juiste licht, de juiste compositie maar vooral door in contact te treden met de persoon voor mijn lens of door in contact te treden met mijn omgeving ontstaat juist die foto die het verhaal vertelt. Foto's met een wow factor creëren is dus mijn missie.
Als afgestudeerde fotograaf werk ik ook in opdracht. Heeft u vragen benader mij dan via mijn website: https://www.sandrakuijpers.nl

Voir ses oeuvres