Dark skies over Vlieland

Dark skies over Vlieland par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Dark skies over Vlieland sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 80997
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
117

Description

Ik had het geluk om tijdens de decemberstorm van 2013 op Vlieland te zijn. Prachtige omstandigheden om sfeervolle foto's van dit mooie eiland te maken. Deze opname is van de vuurtoen op het Vuurboetsduin, het op 1 na hoogste duin van Nederland. Rond zonsondergang trokken zware wolken in vliegende vaart over. Ik heb gewacht tot het licht van de vuurtoren aanging. Door de toren en het bijbehorende huisje klein in beeld te nemen lijken ze des te nietiger onder het stormgeweld.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres