Cherryblossomtree under the blue sky

Cherryblossomtree under the blue sky par l'artiste Yvon van der Wijk

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Cherryblossomtree under the blue sky sur Yvon van der Wijk

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 209361
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
108

Description

Te branches from this cherryblossomtree are reaching out to heaven.
Het Japanse Sakura (Kersenbloesemfestival) markeert de start van de lente. Volgens traditie vieren families en vrienden dit met een picknick onder de kersenbomen die in bloei staan. De gemeente Amstelveen organiseert dit festival voor de Japanse gemeenschap, als dank voor de schenking van 400 kersenbomen in 2000.

En savoir plus sur Yvon van der Wijk

Yvon van der Wijk photo de profilProfessioneel fotograaf. Mijn naam is Yvon en woon in Haarlem, Noord-Holland. Ik vind het heerlijk om mooie, leuke en aparte momenten en/of mensen op de gevoelige plaat vast te leggen.
In mijn vrije tijd fotografeer ik alles wat op mijn pad komt. Natuur, historische gebouwen, architectuur, landschappen, you name it. Daarnaast vind ik het heerlijk om met Photoshop te werken en mijn creativiteit los te laten op mijn foto's.
Voor vragen, zakelijke opdrachten en/of boekingen voor een fotoshoot op locatie of in mijn studio kunt u contact opnemen via onderstaande link:
http://fotostudio-yvonvanderwijk.nl/contact.html YvonvdWijk_Fotografie
KvK: 62628259
copyright ©Yvon van der Wijk 2017

Voir ses oeuvres