Bomen in het paars

Bomen in het paars par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Bomen in het paars

sur robert wierenga

Bomen in het paars sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 84022
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
117

Description

Soms wordt je door moeder natuur verrast. Op de ochtend dat ik deze foto maakte, leek het in eerste instantie bepaald geen fraaie ochtend te worden, maar was het dik grijs bewolkt. Desondanks ben ik toch op pad gegaan, met het je-weet-maar-nooit-idee in mijn achterhoofd. Ik ben blij dat ik toch gegaan ben, want gedurende 5 minuten kleurde de hele hemel aan het Paterswoldsemeer geweldig paars. Ik heb bij deze foto ook wat groen gras op de voorgrond meegenomen voor een mooi kleurcontrast.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres