Blue sunrise

Blue sunrise par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Blue sunrise

sur robert wierenga

Blue sunrise sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 47824
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

Op de koudste ochtend in de winter van 2012 ben ik op Texel aan de waddenkust gaan fotograferen. Het was 20 graden onder nul, maar het was zo mooi dat ik me niet kan herinneren dat ik het koud heb gehad. Deze opname is ongeveer een half uur voor zonsopkomst gemaakt. Op ochtenden zo koud als deze zijn er vaak prachtige kleuren in de lucht. Het was fantastisch helder, waardoor de lucht een schitterende diepblauwe kleur had.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres