Blue lines

Blue lines par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Blue lines

sur robert wierenga

Blue lines sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 50860
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
114

Description

Een eenzame paal op het Texelse waddenstrand. Ik trof hem aan op een mistige grijze dag, waardoor er een mooie serene sfeer heerste. Er was niemand in de omgeving op het strand te bekennen, heerlijk vind ik dat. De mooie ribbels heb ik in de voorgrond gebruikt om het beeld diepte te geven. Naderhand heb ik een blauwe seleniumtint aan het beeld gegegeven om de sfeer van het moment te versterken.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres