Bloem lantaarntje blauw

Bloem lantaarntje blauw par l'artiste Sascha van Dam

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Bloem lantaarntje blauw sur Sascha van Dam

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 400417
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
88

Description

In de kijktuin in Oostwold vond ik de meest prachtige bloemen om te fotograferen. Met een soort tunnel van licht op de achtergrond, lijkt de bloem net op een lantaarn dat in het donker schijnt. Deze foto is niet bewerkt, maar is in een ongebruikelijke stand in de witbalans geschoten, waardoor er een blauwe gloed over de foto komt. Het geeft de foto een mystieke sfeer, welke ook nog eens versterkt wordt door een prachtig bokeh. Het spinnetje maakt de foto helemaal af en klaar om op een mooie plek gehangen te worden.
U kunt er dan heerlijk bij wegdromen!

En savoir plus sur Sascha van Dam

Sascha van Dam photo de profilMijn naam is Sascha van Dam en mijn grote passie is fotograferen van vooral de natuur. Ik hou van alle facetten van de natuur; planten, bloemen, landschappen, zoogdieren, vogels, insecten. Vooral macrofotografie spreekt mij erg aan. Door de lens ontstaat er dan namelijk een enorm fascinerende en mystieke wereld. Ineens zie je dingen waar je zonder de macrolens niet bewust van was. Insecten lijken ware kunstwerken, bloemen komen tot leven en druppels tonen de wereld op zijn kop. Maar ook de telelens geeft een innemend kijkje in de wereld van flora en fauna. Ik geniet met volle teugen van al het moois om mij heen en probeer het op een respectvolle manier vast te leggen. Ik hoop dat veel mensen van mijn werk zullen genieten, dat zou echt de kers op de taart zijn!

Voir ses oeuvres