Bladletters verzameling speciale tekens

Bladletters verzameling speciale tekens par l'artiste Twan Van Keulen

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Bladletters verzameling speciale tekens sur Twan Van Keulen

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 55683
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
121

Description

De speciale tekens! Het apenstaartje, de dollar, uitroeptekens, het en teken (ook wel ampersand genoemd), maar nu helemaal anders, iedere letter is uitgesneden uit een blad en daarna met hoge resolutie ingescanned. De bladeren zijn zo nauwkeurig gesneden dat er geen verdere bewerkingen zijn gedaan, de letters zijn van bladeren van verschillende bomen in diverse kleuren, geel, groen, donker rood en donker paars. De print kan in ieder huis, het geeft een mooi en rustig beeld en straalt rust uit. Ook leuk voor in bijvoorbeeld de werkkamer of in de kinderkamer!

En savoir plus sur Twan Van Keulen

Twan Van Keulen photo de profilTwan van Keulen is een jonge grafische ontwerper met passie voor design, hij ontwerpt dagelijks en in zijn vrije tijd maakt hij diverse experimenten die vaak te mooi zijn om niets mee te doen.
Twan heeft een voorkeur voor handwerk dat hij met veel precisie uitvoert. Bijzonder zijn ook de bladletters die al door vele design en inspiratie websites zijn gepubliceerd.

Voir ses oeuvres