Bij op vaste zonnebloem

Bij op vaste zonnebloem par l'artiste Sascha van Dam

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Bij op vaste zonnebloem sur Sascha van Dam

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 400697
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
88

Description

Deze foto toont een bezig bijtje die de nectar uit een vaste zonnebloem aan het halen is. Wat een super heldere kleuren geel en blauw, de zomer spat van de foto. Het donkergele van de bij vormt een mooie overgang van het geel naar het blauw. De glanzende ogen geven het diertje een nieuwsgierige blik en het geheel zorgt dat je er vrolijk van wordt. Geef uw kamer een oppepper en haal wat kleur in huis met deze foto!

En savoir plus sur Sascha van Dam

Sascha van Dam photo de profilMijn naam is Sascha van Dam en mijn grote passie is fotograferen van vooral de natuur. Ik hou van alle facetten van de natuur; planten, bloemen, landschappen, zoogdieren, vogels, insecten. Vooral macrofotografie spreekt mij erg aan. Door de lens ontstaat er dan namelijk een enorm fascinerende en mystieke wereld. Ineens zie je dingen waar je zonder de macrolens niet bewust van was. Insecten lijken ware kunstwerken, bloemen komen tot leven en druppels tonen de wereld op zijn kop. Maar ook de telelens geeft een innemend kijkje in de wereld van flora en fauna. Ik geniet met volle teugen van al het moois om mij heen en probeer het op een respectvolle manier vast te leggen. Ik hoop dat veel mensen van mijn werk zullen genieten, dat zou echt de kers op de taart zijn!

Voir ses oeuvres