Bas

Bas par l'artiste Mark Leek

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Bas

sur Mark Leek

Bas sur Mark Leek

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 16129
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
88

Description

In april 2012 mocht ik Tom Wolkers fotograferen tijdens zijn optreden bij de Lakeside Stories in de brasserie van schouwburg Het Park in Hoorn.

Tom Wolkers - familie van de overleden Jan Wolkers - is al jaren actief als singersongwriter, geinspireerd door o.a. Jimi Hendrix, Lou Reed en Coldplay schrijft hij vooral teksten over ogenschijnlijk gewone en veelvoorkomende onderwerpen. Zijn creatieve observatievermogen zorgen er echter voor dat hij ze op haast filmische wijze de revue laat passeren.

Naast zichzelf op gitaar begeleiden laat hij zich graag vergezelen door een muzikant die begeleidt op contrabas. Deze bas inspireerde vooral mij. De prachtige hals van de bas hier in beeld gebracht.

Foto's gemaakt tijdens de Lakside Stories; optredens van singersongwriters in de brasserie van Schouwburg Het Park in Hoorn NH

Cette œuvre est offerte par Mark Leek

Mark Leek photo de profilMijn naam is Mark Leek. Ik ben in 1968 geboren in Blokker. Van beroep ben ik adjunct-directeur van een speciale basisschool in Hoorn. Daarnaast ben ik voor D66 gemeenteraadslid in Hoorn. In mijn vrije besteed ik graag veel tijd aan fotograferen.

Via een klein Agfaatje, een Pentax spiegelrefles, een Canon spiegelreflex en verschillende kleine digitale cameraatjes kocht ik een digitale spiegelreflex. Een Nikon D70s. Een korte cursus bij Fotogram in Amsterdam was de springplank.

Inmiddels ben ik actief voor de lol, doe ik bruidsreportages, fotografeer ik vrijwillig bij evenementen, verkoop ik zo af en toe werken via dit medium, doe ik mee aan veilingen en doe ik opdrachten voor tijdschriften.

Maar vooral geniet ik veel van fotograferen zelf. Inmiddels met een fullframe D700. Ik ben gek op het vastleggen van details van grote voorwerpen. Schepen bijvoorbeeld, maar ook muziekinstrumenten vind ik interessant.

Voir ses oeuvres