Autumn Horizon

Autumn Horizon par l'artiste Maria Kitano

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Autumn Horizon sur Maria Kitano

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 87013
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
140

Description

Olie op doek

Voor originele schilderijen en meer over mijzelf en mijn werk kunt u mijn website bezoeken:
www.mariakitano.indiemade.com
Ik maak op verzoek ook originele werken in verschillende formaten.
Voor vragen over werk op verzoek graag contact met mij opnemen via email: mariakitano@gmail.com

En savoir plus sur Maria Kitano

Maria Kitano photo de profilProfessioneel full-time kunstenaar, oorspronkelijk uit Duitsland. Vanaf jongs af aan was ik altijd al aan het tekenen en geintereseerd in kleuren. Ik heb dit uiteindelijk voortgezet door een bachelors degree in kunst te behalen en ben direct na mijn studie zelf aan de slag gegaan om een naam voor mijzelf te maken. Over de jaren is dit mij goed gelukt en werden o.a. mijn tekening in Tv-series en films gebruikt!

Mijn stijl van werken varieert per medium. Zo schilder ik in olie en acrylic vooral in abstract, maar aan de andere kant werk ik in een meer realistiche stijl waneer ik houtskool of pen&ink tekeningen maak.

Als u iets ziet dat u bevalt neem dan contact met mij op voor informatie over het kopen van een origineel werk of werk op commissie. U kunt mij in het Nederlands contacteren! Ik heb enkele jaren in Nederland doorgebracht en ben goed weg in de taal. :)

Voir ses oeuvres