Antelope Canyon 5

Antelope Canyon 5 par l'artiste Louis ten Kate

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Antelope Canyon 5

sur Louis ten Kate

Antelope Canyon 5 sur Louis ten Kate

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 332306
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
88

Description

Antelope Canyon bij Page in Arizona.
Antelope Canyon is een zogenaamde slot canyon nabij de plaats Page in de Amerikaanse staat Arizona. Een slot canyon is het beste te omschrijven als een diepe geul met een door stormvloedwater uitgeslepen spleet erin, waar wij als mensen nu doorheen kunnen lopen. De attractie is door zijn schoonheid mateloos populair onder Amerikareizigers

Cette œuvre est offerte par Louis ten Kate

Louis ten Kate photo de profilEen foto zegt meer dan duizend woorden. Met één foto kan een heel verhaal worden verteld. Louis ten Kate is kunstfotograaf. Hij volgde de vakopleiding bij De School Voor Fotografie in Brteda. Foto’s van Louis ten Kate hebben een enorme zeggingskracht en zijn daardoor geschikt voor de particulier die een enkele mooie foto voor boven de bank zoekt, maar ook voor ondernemingen en bedrijven die maatwerk willen. De foto's van Louis zijn over het algemeen kleurrijk en vrolijk. Er ligt veel nadruk op symmetrie, harmonie, spiegeling en abstractie. De foto's nodigen uit tot nadenken en reflectie. Kunstfotografie is nog jong en vernieuwend. Kunstfotografie past daardoor uitstekend bij bedrijven die innovatie hoog in het vaandel hebben staan. U kunt kiezen voor losse foto's of fotoserie’s waarbij u samen met Louis ten Kate het uitgangspunt en doel bepaalt.

Voir ses oeuvres