African elephant eat fresh leaves, Namibia.

African elephant eat fresh leaves, Namibia. par l'artiste Inge Hogenbijl

Changer le matériau, la dimension et les options.

,- livraison gratuite!

Ajouter au panier

African elephant eat fresh leaves, Namibia. sur Inge Hogenbijl

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 249496
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
85 livraison gratuite!

Description

Wild African Bush elephant eat fresh green leaves of a tree in Etosha National Park, Namibia. The African elephant clearly enjoys this tasty snack. It looks like he is smiling. The Savannah where he lives is very dry there little, especially in the dry season. In the background a few elephants and Springbok. It is a beautiful scene to behold. Dry landscape with a dry climate. Wildlife. Animal Kingdom. Wild animals. Out of Africa in Africa. Loxodonta.

En savoir plus sur Inge Hogenbijl

Inge Hogenbijl photo de profilMijn passies zijn reizen en fotograferen en mijn camera gaat overal ter wereld met mij mee. Ik fotografeer al vanaf mijn 15e jaar en vind een heerlijke uitdaging om zoveel mogelijk interessante items en sfeerbeelden met de camera vast te leggen, zowel in Nederland als tijdens mijn reizen in Europa, Azië, Afrika en Australië. Ik ben dol op verlaten woestijnlandschappen, de grote leegte en het grote niets, die je o.a. vindt in de Sahara, de Australische Outback en de Namib Naukluft woestijn in Namibie. Ik fotografeer graag surrealistische landschappen en sferen, natuur, wildlife en mensen in diverse (niet-westerse) culturen. Ook is het voor mij een uitdaging om de authentieke vintage / retro sfeer in o.a. het oude China en Laos vast te leggen, zodat je het gevoel krijgt dat je terug gaat in de tijd. Mijn laatste reis (in 2016) ging naar Namibië, Afrika. Een leeg land met onvoorstelbaar mooie kleuren en surrealistische woestijnlandschappen. Ook zijn de wilde dieren in Namibië prachtig om met de camera vast te leggen. In de verlaten spookstad Kolmanskop in Namibië, een stadje met voormalige diamantmijnen, zijn de vintage gebouwen van binnen bedolven onder het woestijnzand. Dit zijn voor mij geweldige taferelen om te fotograferen. In mijn collectie zitten foto's van Namibië, China, Laos, Australië, Indonesië, Spanje, Hongkong, Estland, Griekenland, Marokko en Nederland. Alsmede sfeerbeelden van diverse steden.

Voir ses oeuvres