Aan de kant van het meer

Aan de kant van het meer par l'artiste Mark Leek

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Aan de kant van het meer

sur Mark Leek

Aan de kant van het meer sur Mark Leek

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 32899
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
141

Description

Foto gemaakt vanaf het terras van Brasserie Het Park aan het Hoornse Hop tijdens de eerste Lakeside Stories - een singersongwriterbijeenkomst die daar elke eerste zondag van de maand wordt gehouden - van 2013.
De Lakeside Stories zijn weer actief vanaf september 2011 en een deel van het succes van deze bijeenkomsten is gelegen aan de geweldige plek waat ze worden gehouden. De schouwburg van Hoorn staat buitendijks aan de rand van het Hoornse Hop. Een prachtige baai in het Markermeer. Vanaf het terras van de brasserie heb je een prachtig uitzicht over het water. Het kunstwerk - 's avonds prachtig uitgelicht - de sterflats op de achtergrond en de windmolens in de verte bieden een prachtig vergezicht. De zon gaat er regelmatig prachtig onder. Deze panorama maakte ik van 9 foto's die ik in Photoshop aan elkaar heb gelast.

Cette œuvre est offerte par Mark Leek

Mark Leek photo de profilMijn naam is Mark Leek. Ik ben in 1968 geboren in Blokker. Van beroep ben ik adjunct-directeur van een speciale basisschool in Hoorn. Daarnaast ben ik voor D66 gemeenteraadslid in Hoorn. In mijn vrije besteed ik graag veel tijd aan fotograferen.

Via een klein Agfaatje, een Pentax spiegelrefles, een Canon spiegelreflex en verschillende kleine digitale cameraatjes kocht ik een digitale spiegelreflex. Een Nikon D70s. Een korte cursus bij Fotogram in Amsterdam was de springplank.

Inmiddels ben ik actief voor de lol, doe ik bruidsreportages, fotografeer ik vrijwillig bij evenementen, verkoop ik zo af en toe werken via dit medium, doe ik mee aan veilingen en doe ik opdrachten voor tijdschriften.

Maar vooral geniet ik veel van fotograferen zelf. Inmiddels met een fullframe D700. Ik ben gek op het vastleggen van details van grote voorwerpen. Schepen bijvoorbeeld, maar ook muziekinstrumenten vind ik interessant.

Voir ses oeuvres