Aa in de mist

Aa in de mist par l'artiste robert wierenga

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Aa in de mist

sur robert wierenga

Aa in de mist sur robert wierenga

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 88255
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
117

Description

Het Hoge en Lage der Aa is 1 van de mooiste delen van het oude stadscentrum van Groningen. De oude zeilschepen die er afgemeerd liggen dagen bij aan een sfeer van vervlogen tijden. Ik heb geprobeerd deze sfeer te vangen door tijdens een mistige ochtend te fotograferen. Een afwerking in monochroom draagt bij aan dit effect.

Cette œuvre est offerte par robert wierenga

robert wierenga photo de profilHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Voir ses oeuvres