AARDE - of toch niet

AARDE - of toch niet par l'artiste Sybrand Treffers

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

AARDE - of toch niet sur Sybrand Treffers

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 34124
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
176

Description

Een vluchtige blik en het is alsof de aarde aan de hemel staat. Of is het toch de hemel boven de aarde, of de zee? Foto genomen met Canon's 15mm EF Fisheye. Deze lens geeft niet altijd een prettige vertekening, maar het creëert in dit geval een bijna surrealistisch effect. Op de Atlantische Oceaan tussen de Kaapverdische Eilanden en het Caribisch gebied is de hemel nog zonder sporen van vliegtuigen te zien. Deze afbeelding heeft hetzelfde formaat en hoogte van de horizon als 'MAAN - of toch niet' en kan zodoende tot tweeluik worden uitgebreid. [EOS5dMrkII|1/320s + 15mm|f6,3]

En savoir plus sur Sybrand Treffers

Sybrand Treffers photo de profilSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Voir ses oeuvres