Neugierig kleines Lämmchen

Neugierig kleines Lämmchen par l'artiste Sandra de Heij

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Neugierig kleines Lämmchen

sur Sandra de Heij

Neugierig kleines Lämmchen sur Sandra de Heij

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 72753
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
92

Description

Dieses Lamm schaut neugierig in die Kamera-Objektiv. Schönes Detail ist die Zunge, die gerade aus dem Mund des Lammes kommt.

Cette œuvre est offerte par Sandra de Heij

Sandra de Heij photo de profilFotografie is voor mij een weergave van sfeer of de realiteit in zijn pure vorm. Ik richt mij op voornamelijk architectuurfotografie en landschapsfotografie, dat is waar ik mij "thuis" in voel. Met name in de natuur voel ik mij op mijn gemak, de rust maakt dat ik het fijn vindt om daar te vertoeven met mijn camera. Ik heb een fascinatie voor lijnenspel die ik zie in architectuur en landschappen. Bij het fotograferen van historische/vervallen gebouwen maak ik vaak gebruik van de technieken HDR (High Dynamic Range) en Tonemapping. Door het gebruik van deze technieken kan ik foto's een 'oude' sfeer geven. Fotograferen doe ik vanuit mijn gevoel, dit is ook niet zo vreemd aangezien ik een HSP-er (hoog sensitief persoon) ben.

Voir ses oeuvres