Rijksmuseum and tulips

Rijksmuseum and tulips par l'artiste Pieter Struiksma

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Rijksmuseum and tulips

sur Pieter Struiksma

Rijksmuseum and tulips sur Pieter Struiksma

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 277820
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
99

Description

The current main building was designed by Pierre Cuypers and first opened its doors in 1885. On 13 April 2013, after a ten-year renovation which cost € 375 million, the main building was reopened by Queen Beatrix. In 2013 and 2014, it was the most visited museum in the Netherlands with record numbers of 2.2 million and 2.47 million visitors. It is also the largest art museum in the country.

Cette œuvre est offerte par Pieter Struiksma

Pieter Struiksma photo de profilPieter Struiksma (1967) is een gepassioneerd fotograaf woonachtig in Wormer. Hij is veelzijdig , en heeft zichzelf de kneepjes van het vak aangeleerd. Hij vindt het vooral heel leuk (interessant en uitdagend) om onder moeilijke omstandigheden toch pakkende foto?s te creëren die de ogen prikkelen. Inmiddels heeft hij zich gespecialiseerd in landschaps-, avond-, macro- en portretfotografie.

Fotografie is voor Pieter de kunst van het observeren, iets unieks en interessants te vinden in een vaak gewone omgeving. Daarbij vindt hij kennis en vaardigheden belangrijk om zijn beelden tot in hun volle glorie te laten ontstaan via de spiegelreflexcamera en de nabewerking in Photoshop. Zaken als een goede voorbereiding, inleving in het onderwerp, geduld en opdoen van genoeg inspiratie staan ook aan de basis. Daarnaast is de hoeveelheid en kwaliteit van het licht volgens hem van doorslaggevende waarde voor een geslaagd beeld. Alle aspecten van licht en belichting krijgen dan ook zijn aandacht tijdens het fotograferen. Hij maakt daarbij gebruik van natuurlijk licht en/of flitslicht. Ook blijft hij constant streven naar meer kennis en meer inspiratie om een nog betere fotograaf te worden.

Voir ses oeuvres