Los Angeles

Los Angeles par l'artiste Reinier Snijders

Changer le matériau, la dimension et les options.

,- livraison gratuite!

Ajouter au panier

Los Angeles sur Reinier Snijders

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 185779
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
102 livraison gratuite!

Description

Prise de vue nocturne à grande vitesse de la ville de Los Angeles, vue de Mulholland drive. 2h du matin et encore beaucoup de circulation sur la route.

En savoir plus sur Reinier Snijders

Reinier Snijders photo de profilHallo beste bezoekers van mijn shop, ik ben Reinier en ik heb een passie voor fotografie ontwikkeld. Het liefst loop ik door de straten van grote steden met mijn camera en statief en laat mij graag verrassen door wat ik tegenkom. Mijn statief gaat bijna altijd mee omdat ik graag met lange sluitertijden werk. De combinatie met mijn andere baan, steward bij een luchtvaartmaatschappij, is voor mij de perfecte combinatie. Zo vlieg ik voor mijn werk naar verschillende wereldsteden en gaat in bijna alle gevallen mijn camera mee. In Nederland ga ik er ook wel eens op uit voor urban en architectuur fotografie en ook een mooie landschapsfoto ga ik niet uit de weg. Op mijn eigen website, https://www.reinaroundtheglobe.com vindt u nog meer werk van mij. Heeft u nog vragen of opmerkingen, stuur mij dan gerust een email en dan zal ik uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Vriendelijk bedankt voor uw bezoek

Mvg,

Reinier

Voir ses oeuvres