Gerendal in its most beautiful morning dress

Gerendal in its most beautiful morning dress par l'artiste Annemie Lauvenberg

Changer le matériau, la dimension et les options.

,-

Ajouter au panier

Gerendal in its most beautiful morning dress

sur Annemie Lauvenberg

Gerendal in its most beautiful morning dress sur Annemie Lauvenberg

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 88043
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
Remplissez vos propres formats…
91

Description

At six in the morning the alarm clock cruelly jerked my out of my dreams. Who came with the idea to rise before sunset? Oh it was me ;-(
Then, when I see the sun slowly kissing the landscape awake, I know again why I think this is the most beautiful time of the day.

Cette œuvre est offerte par Annemie Lauvenberg

Annemie Lauvenberg photo de profilIn 2006 zijn we naar Nieuw Zeeland geweest. De prachtige landschappen hier hebben zo'n gigantische indruk op mij gemaakt dat - totaal niet gehinderd door enige kennis - het vastleggen hiervan gewoon moest. Eenmaal thuis besloot ik wat aan dat gebrek aan kennis te gaan doen en ben een aantal intensieve cursussen in Frankrijk gaan volgen.Landschappen; als avondmens niet echt mijn ding maar vroeg, heel vroeg opstaan en nog voordat de zon opkomt ergens zijn en zien hoe zij het landschap wakker kust, dan weet je dat je het doet voor dat prachtige licht dat je alleen op dat onmenselijk vroege uur in je foto kunt vangen.Buiten landschappen ligt mijn passie ook bij het maken van portretten met een voorkeur voor babies en kinderen. Zij ontroeren me doordat zij zich nooit anders voordoen, ze zijn zoals ze zijn en ieder kind is uniek. Ik probeer dat 'eigene' vast te leggen op zo'n manier dat je als ouder ziet, ja dát is nu mijn kind.En omdat mijn lief een 'vogelaar' is ben ik me zo langzamerhand ook gaan toeleggen op van het fotograferen van vogels.Dit vergt wel enige mate van geduld waarbij gezegd moet worden dat dit omgekeerd evenredig is aan de lengte van m'n lenzen. Samen vormen we een goed koppel, ik maak de foto's en hij draagt als wandelende vogelencyclopedie bij aan naamgeving en andere bijzonderheden.

Voir ses oeuvres