Powered by OhMyPrints

Tabby Rabbit

- Bildcode: 367 402

Michel Linthorst über Tabby Rabbit

Lief lapjesdeken konijn
Michel Linthorst Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Michel Linthorst

De 'maps' van MIES zijn een grafische en kleurrijke verbeelding van landkaarten van plaatsen in binnen en buitenland, vol symboliek en patronen. Hij werkt veel in opdracht voor bedrijven en particulieren en 'personaliseert' de kunstwerken door vele details in de plattegronden te tekenen, zoals het huis, portretten, gedichten, huisdieren, de auto en wat de klant ook maar wil. Zo ontstaat er een kleurrijke plattegrond vol symboliek. Een uniek kunstwerken als cadeau voor een bruiloft, jubileum, afscheid of voor een bedrijf als relatiegeschenk of kerstcadeau. Meer info op https://www.MIES.ink

MIES maakt in dezelfde stijl portretten en tot de verbeelding sprekende dieren. "His work is colourful and playful, showing the relationships between local landmarks in an engaging and mesmerising way. There is a real joy in his work."

Alle Bilder von Michel Linthorst


Qualität und Vorteile von Tabby Rabbit als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Tabby Rabbit

Bestellen Sie diese Illustration Tabby Rabbit von von Michel Linthorst als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 367 402
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
88 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)