Park vreugd en Rust Voorburg

von Barbara Koppe

Park vreugd en Rust Voorburg von Barbara Koppe

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 300393

Entdecke unseren 10% Black Weekend Rabatt!
Noch gültig für 1 Tag und 8 Stunden !

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
84 76 Jetzt kostenloser Versand!
  • pricelist_free_shipping
(inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
10% Rabatt abgezogen!

Beschreibung

Dit hek is is de toegangspoort naar het bekende park Vreugd en Rust in Voorburg. Er zit een heel stukje geschiedenis achter dit hek. Zo lag het al bijna op de schroothoop toen de heer Kok dit zag, hij wilde meer met dit hek!

Het hek heeft ooit aan het begin van de oprijlaan van de buitenplaats Hoekenburg gestaan. In 1910 is het het op de wereldtentoonstelling in Brussel gekocht door de eigenaar van Hoekenburg, de heer De Voogd. In 1928 werden er nieuwe wegen aangelegd waardoor het hek werd gesloopt en het op de gemeentewerf terecht kwam. In 1963 besloot de stichting Mooi Voorburg het hek te laten restaureren om het ergens in de gemeente terug te plaatsen. Na heel veel restauratie werk werd het hek pas in 1973 geplaatst op zijn huidige plaats.

Dieses Bild wird angeboten von Barbara Koppe

Barbara Koppe ProfilfotoIk ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle Bilder anschauen