Powered by OhMyPrints

Papegaaiduiker als een speer

- Bildcode: 295 092

Robin Voorhamm über Papegaaiduiker als een speer

Deze papegaaiduiker is gefotografeerd op de Farne Eilanden in het verenigd koninkrijk. De papegaaiduiker had net gevist en gaat nu als een speer terug naar één van de eilanden om daar de vis af te leveren.
Robin Voorhamm Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Robin Voorhamm

Hallo, mijn naam is Robin Voorhamm. Ik fotografeer inmiddels 10 jaar met Nikon Spiegelreflex camera's. Sinds 2007 ben ik ook actief binnen de Nikon Club Nederland als organisator van activiteiten, website/shop beheerder en tegenwoordig als bestuurslid. In al die jaren heb ik een boel foto's gemaakt. Ik vind het heerlijk om in de natuur foto's te maken van dieren en landschappen, dit is dan ook echt mijn favoriete fotografie bezigheid. Onlangs vroeg iemand mij of mijn werk ook te bestellen was. Tuurlijk, maar wat wil je precies dan en wat zijn dan de mogelijkheden. Via internet kwam ik op Werk aan de Muur terecht en nu al ben ik fan. Alle mogelijkheden van foto's aan de muur staan op deze website en je kunt dus nu zo een foto van mij kiezen en zelf bepalen in welk formaat en materiaal je dit wilt laten printen.Veel plezier op deze site en laat gerust een berichtje aan mij achter via twitter (https://twitter.com/voorhammr) of robin@voorhamm.com

Alle Bilder von Robin Voorhamm


Qualität und Vorteile von Papegaaiduiker als een speer als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Papegaaiduiker als een speer

Bestelle diese Foto Papegaaiduiker als een speer von von Robin Voorhamm als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 295 092
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
110,- Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)