Museum Hofwijck Voorburg

von Barbara Koppe

Museum Hofwijck Voorburg von Barbara Koppe

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 300394

Entdecke unseren 10% Black Weekend Rabatt!
Noch gültig für 1 Tag und 7 Stunden !

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
84 76 Jetzt kostenloser Versand!
  • pricelist_free_shipping
(inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
10% Rabatt abgezogen!

Beschreibung

Dit buitenverblijf van Constatijn Huygens is gebouwd in de stijl van het Hollands Classicisme. Het huis werd gebouwd om de drukte van het hof te kunnen ontwijken. Constatijn Huygens en Jacob van Campen ontwierpen Hofwijck naar het harmoniemodel van Vitruvius. In 1642 opende Hofwijck. De zoon van Constatijn, Christiaan Huygens, woonde tot zijn dood in 1695 op Hofwijck.

Tegenwoordig is Hofwijck een Museum waar je onder andere de ontwerpen van Christiaan Huygens kunt bekijken. De tuin is helaas niet meer wat het was sinds de spoorlijn is aangelegd. Maar het stuk tuin wat er nog wel is, vraagt om een ontspannen wandeling. Hofwijck ligt aan de Vliet, deze foto is dan ook genomen vanaf de Vliet kant, welke je op de voorgrond ziet.

Dieses Bild wird angeboten von Barbara Koppe

Barbara Koppe ProfilfotoIk ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle Bilder anschauen