Powered by OhMyPrints

Mooi verlicht

- Bildcode: 238 224

Sandra Kuijpers über Mooi verlicht

De brug over de Donau geeft de reflectie weer. De oude brug wordt door de verlichting geaccentueerd en trekt de aandacht.
Sandra Kuijpers Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Sandra Kuijpers

In mijn fotografie draait het om gevoelens, emoties en verhalen. Ik vertel een verhaal met mijn camera van een persoon of een dier of een omgeving. Wat ik wil opleveren zijn verrassende maar krachtige foto's. Het moment wanneer iets of iemand bijzonder wordt. Ik ben op zoek naar die foto's waar je adem even van stokt, foto's die inspireren of ontroeren. Door gebruik te maken van het juiste licht, de juiste compositie maar vooral door in contact te treden met de persoon voor mijn lens of door in contact te treden met mijn omgeving ontstaat juist die foto die het verhaal vertelt. Foto's met een wow factor creëren is dus mijn missie.
Als afgestudeerde fotograaf werk ik ook in opdracht. Heeft u vragen benader mij dan via mijn website: https://www.sandrakuijpers.nl

Alle Bilder von Sandra Kuijpers


Qualität und Vorteile von Mooi verlicht als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Mooi verlicht

Bestelle diese Foto Mooi verlicht von von Sandra Kuijpers als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 238 224
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
109 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)