Powered by OhMyPrints

Moerputtenbrug II

- Bildcode: 341 272

Leo van Valkenburg über Moerputtenbrug II

De Moerputtenbrug, ook wel Moerputtenspoorbrug, was een spoorbrug over de veenplas Lange Putten in het latere natuurgebied Moerputten. Hij was onderdeel van de Langstraatspoorlijn. Tegenwoordig is het een voetgangersbrug die deel uitmaakt van het Halvezolenpad.

Aan de Moerputtenspoorbrug is vanaf het najaar van 1881 tot 1887 gebouwd. Pas eind 1890 reden er over deze brug dagelijks treinen tussen ’s-Hertogenbosch en Geertruidenberg (- Lage Zwaluwe). Bij de bouw had men rekening gehouden met een eventuele toekomstige spoorverdubbeling. De 35 bakstenen pijlers zijn breed genoeg uitgevoerd voor een tweede ijzeren brugdeel. De lijn is echter tot aan de sluiting in 1972 altijd enkelsporig gebleven.
Leo van Valkenburg Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Leo van Valkenburg

Al jaren een passie voor fotografie. Een echte voorkeur heb ik niet, maar long exposure en studio fotografie vind ik wel erg gaaf. Mocht er een speciale wens zijn, bijv een bepaalde foto in kleur of zwart/wit, laat me het weten via https://www.leekefotografie.nl.

Alle Bilder von Leo van Valkenburg


Qualität und Vorteile von Moerputtenbrug II als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Moerputtenbrug II

Bestelle diese Foto Moerputtenbrug II von von Leo van Valkenburg als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 341 272
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
153,- Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)