Powered by OhMyPrints

Lijnenspel

- Bildcode: 238 225

Sandra Kuijpers über Lijnenspel

De trap in de Stefanus basiliek in Boedapest geeft een mooi lijnenspel weer. De trap is oud en verweerd maar het hekwerk leidt de kijker naar beneden
Sandra Kuijpers Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Sandra Kuijpers

In mijn fotografie draait het om gevoelens, emoties en verhalen. Ik vertel een verhaal met mijn camera van een persoon of een dier of een omgeving. Wat ik wil opleveren zijn verrassende maar krachtige foto's. Het moment wanneer iets of iemand bijzonder wordt. Ik ben op zoek naar die foto's waar je adem even van stokt, foto's die inspireren of ontroeren. Door gebruik te maken van het juiste licht, de juiste compositie maar vooral door in contact te treden met de persoon voor mijn lens of door in contact te treden met mijn omgeving ontstaat juist die foto die het verhaal vertelt. Foto's met een wow factor creëren is dus mijn missie.
Als afgestudeerde fotograaf werk ik ook in opdracht. Heeft u vragen benader mij dan via mijn website: https://www.sandrakuijpers.nl

Alle Bilder von Sandra Kuijpers


Qualität und Vorteile von Lijnenspel als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Lijnenspel

Bestelle Lijnenspel von Sandra Kuijpers als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 238 225
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
109 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)