Powered by OhMyPrints

Lelietje van Dalen

- Bildcode: 35 501

Jim van Iterson über Lelietje van Dalen

Macro opname van de bloemen van het Lelietje van Dalen. Groen en wit tegen een donkere achtergrond. Ik werd getroffen door de blanke onschuld van deze kleine bloeiende stinzen planten. Het wit dat zo goed afsteekt tegen de donkere achtergrond en het licht op de bloemetjes. Eind mei, nog net voorjaar, nog geen zomer. Puur natuur, breekbaar, bros en toch sterk, vol hoop op licht en warmte.
Jim van Iterson Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Jim van Iterson

Als vrij, dat wil zeggen niet commercieel gebonden fotograaf, ben ik al een jaar of 50 actief. Mijn hoofdthema's zijn architectuur, landschap, straatfotografie en natuur.
Ik was een aantal jaren docent fotografie aan de volksuniversiteit. ik ben lid van het fotografencollectief De Zutphense en van de Kunstkring Brummen. Ik werk uitsluitend digitaal, vooral full frame opnamen (Canon EOS 5D) en ik optimaliseer mijn foto's in Adobe Lightroom en maak zelf mijn afdrukken op papier. Mijn werk is bij veel gelegenheden en op veel plaatsen tentoon gesteld.
Op mijn website zijn meer voorbeelden van mijn werk te zien (www.van-iterson.nl)

Alle Bilder von Jim van Iterson


Qualität und Vorteile von Lelietje van Dalen als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Lelietje van Dalen

Bestelle diese Foto Lelietje van Dalen von von Jim van Iterson als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 35 501
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
97 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)