Powered by OhMyPrints

Kantoor in de wolken

- Bildcode: 74463

Peter Moerman über Kantoor in de wolken

De kantoren in het centrum van Rotterdam naast het centraal station reflecteren de wolken in de glazen gevels. Hierdoor lijkt de lucht door te lopen en verdwijnen de kantoren haast tegen de achtergrond
Peter Moerman Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Peter Moerman

Peter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. In zijn eigen fotostudio te Zoetermeer is hij vaak te vinden voor het fotograferen van gezinnen, modellen en kinderen. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en het volgen van cursussen en workshops.

Alle Bilder von Peter Moerman


Qualität und Vorteile von Kantoor in de wolken als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Kantoor in de wolken

Bestelle diese Foto Kantoor in de wolken von von Peter Moerman als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 74463
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
101 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)