Shoppe mit 10% Rabatt Noch gültig für 4 Tage und 23 Stunden !

Powered by OhMyPrints

Horch Audi Auto Union Kühler Ornament

- Bildcode: 348072

autofotografie nederland über Horch Audi Auto Union Kühler Ornament

1932 wurde Horch Teil der Auto Union, später auch Audi, DKW und die Autoabteilung von Wanderer. Speziell auf dieses Auto, ein Kühler Ornament mit dem Logo von Horch, die vier Ringe von Audi und der Text Auto Union.
autofotografie nederland Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von autofotografie nederland

‘autofotografie-nederland’ is een samenwerking tussen Okko Huising (okkofoto), Rob Maas (RoMaNiVa photography) en Marcellus Tans (Mta-fotografie) met ieder hun eigen specialismen in de automotive fotografie. Het initiatief hiertoe komt van Okko Huising (okkofoto). Rob Maas (RoMaNiVa photography);Rob is een gepassioneerd fotograaf. Gek van natuur en wilde dieren, maar ook van auto en motorsport fotografie. Zowel circuit als rallysport in binnen en buitenland. Rob volgt al een aantal jaren de lokale auto en motorsport coureurs voor redactionele stukken in de regionale kranten en AD. Marcellus Tans (Mta-fotografie); Marcellus is verzot op lijnen, dus behalve zijn voorliefde voor automotive fotografie is hij ook fervent architectuur en landschap fotograaf. Hij gebruikt hiervoor een technische camera en is een meester op het gebied van licht. Okko Huising (okkofoto); Okko had met 5 jaar oud al een auto en iets daarna een camera. Is genetisch besmet met affiniteit voor automotive wat zich uit in autofotografie met oog voor details, veel dynamiek en creatief in compositie, belichting en bewerking. Gaat los op design. De drie fotografen hebben een groot hart voor autofotografie, samenwerken en continue blijven ontwikkelen om de beste, mooiste, meest dynamische automotive beelden te scheppen.Diensten en activiteiten zijn shoots van individuele en groepen auto’s en motoren, automotive events, automotive beelden voor websites, fotografische verslaglegging van races en rally’s, etc.

Alle Bilder von autofotografie nederland


Qualität und Vorteile von Horch Audi Auto Union Kühler Ornament als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Horch Audi Auto Union Kühler Ornament

Bestelle diese Foto Horch Audi Auto Union Kühler Ornament von von autofotografie nederland als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 348072

Shoppe 10 Tage mit 10% Rabatt
Noch gültig für 4 Tage und 23 Stunden !

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
121 109 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
10% Rabatt abgezogen!