Powered by OhMyPrints

Der Biker

- Bildcode: 878 838

Hans Zijffers über Der Biker

Der Radfahrer
Hans Zijffers Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Hans Zijffers

Zwart/wit fotografie geniet mijn voorkeur. Beelden zonder kleur roepen een zekere spanning op, het prikkelt de verbeelding. Je kunt op een wijze spelen met licht en donker, hoge contrasten, iets dat bij kleurfotofrafie niet werkt. Wat mij vooral boeit is het "film-noir" type bioscoop film van de vorige eeuw. Zoals bijvoorbeeld de klassieker 'The Third Man' met Orson Welles, vol contrastrijke beelden en mistige atmosfeer. Heerlijk vind ik dat. En natuurlijk het werk van meesters zoals bijvoorbeeld Cartier Bresson, Klein, Erwitt (teveel om op te noemen!) en de recent ontdekte Vivian Maier met haar unieke foto?s van New York en Chicago uit de jaren 50 zijn een lust voor het oog. Ik ontken niet dat dit alles een bron van inspiratie voor mij is en voel me soms de eenzame romanticus met het verlangen het huidige Rotterdamse stadsbeeld in die soms zo poëtische setting van toen vast te leggen.

Alle Bilder von Hans Zijffers


Qualität und Vorteile von Der Biker als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Der Biker

Bestelle diese Foto Der Biker von von Hans Zijffers als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 878 838
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
152 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)