Powered by OhMyPrints

De Lichttoren, Emmasingel en Blob op het 18 septemberplein

- Bildcode: 112 617

Sean Vos über De Lichttoren, Emmasingel en Blob op het 18 septemberplein

De avond valt op het 18 Septemberplein in Eindhoven. De Lichttoren, Emmasingel en de nieuwe Blob komen langzaam in avondstemming.
Sean Vos Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Sean Vos

Fotografie is schrijven met licht. Al ruim tien jaar houd ik mij bezig met deze passie. Met bergsport als belangrijkste hobby en vrijetijdsbesteding, fotografeer ik het liefst in de bergwereld. In de bergen kom ik tot rust en neem ik de tijd voor het maken van de perfecte foto. Daarnaast interesseer ik mij als bouwkundige ook voor de gebouwde omgeving en bijzondere architectuur. Regelmatig lever ik fotowerk en teksten aan voor Bergen Magazine. Daarnaast werk ik kleinschalig als freelancer en fotografeer ik voor diverse opdrachtgevers. Verder verzorg ik naar wens fotografieworkshops en lezingen, waarin voornamelijk de bergwereld en het omgaan met de camera op reis centraal staan.

Alle Bilder von Sean Vos


Qualität und Vorteile von De Lichttoren, Emmasingel en Blob op het 18 septemberplein als Poster

  • Wir sind sehr zufrieden mit der Qualität. Den Rahmen haben wir einem örtlichen Händler überlassen, weil wir einen ganz bestimmten Rahmen wollten.
  • Stabiles Satin-Fotopapier
  • Farbechter Druck
  • Vielseitig einsetzbar

De Lichttoren, Emmasingel en Blob op het 18 septemberplein

Bestelle diese Foto De Lichttoren, Emmasingel en Blob op het 18 septemberplein von von Sean Vos als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 112 617
Material wählen Mehr Infos
Poster
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Möchtest du einen Rahmen hinzufügen?
Der weiße Rand wird nach innen hinzugefügt und verringert somit die Größe des Motivs. Die Gesamtgröße des Posters (Außenmaß) ändert sich dabei nicht.
90,- Jetzt kostenloser Versand!