Powered by OhMyPrints

Bronst Edelhert

- Bildcode: 249289

Menno Bausch über Bronst Edelhert

De bronst op de Veluwe is weer begonnen. Bij menig fotograaf begint het al weer te kriebelen om dit spektakel te fotograferen.De bronsttijd is de paartijd van de Edelherten. Dominant zal het hert zich verplaatsen tussen de hindes. Goed uitkijkend voor de andere herten die graag zijn plek willen innemen of enkele hindes wil stelen.Om zijn plek te beschermen zal het hert een “Burl” geven. Hoe groter en zwaarder het hert is hoe krachtiger de burl zal klinken. Dat moet de indruk maken op de herten en zo de indringers op afstand te houden. Komt een ander hert tocht te dicht in de buurt kan er een gevecht plaats vinden. De sterkste wint en de ander zal het terrein verlaten. Dit spektakel word bekeken vanaf de zijlijn door honderden fotografen met bijna allemaal een grote lens op de camera. Een enkele dagtoerist staat er met een mobieltje te fotograferen. De fanatieke fotografen zullen al in de middag aanwezig zijn om het beste plekje uit te zoeken voor hun foto. De laatste jaren groeit het aantal fotografen op deze plek enorm. Om verstoring van de dieren te voorkomen wordt er op sommige plekken gevoerd om de hindes te lokken. Het Hert zal volgen. Op deze manier sturen de boswachters  de bronst naar de plekken waar de fotografen en dagjesmensen een goed zicht hebben op de bronst. Voor het park is de bronst een zeer belangrijke bron van inkomsten. De aanwezig boswachters controleren strenger op het naleven van de regels in deze periodes. Als ze je buiten de paden treffen zal ee
Menno Bausch Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Menno Bausch

Alle Bilder von Menno Bausch


Qualität und Vorteile von Bronst Edelhert als Alu-Dibond

  • Wir haben ein Aluminium-Dibond-Gemälde von OhMyPrints gekauft. Wir sind sehr zufrieden mit der Qualität und es sieht in unserem Haus perfekt aus.
  • Druck in Fine-Art-Qualität
  • Hohe Stabilität und Langlebigkeit
  • Frei schwebende Optik

Bronst Edelhert

Bestelle Bronst Edelhert von Menno Bausch als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 249289
Material wählen Mehr Infos
Alu-Dibond
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
191 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)