Powered by OhMyPrints

Binnendieze Zwart wit

- Bildcode: 341 277

Leo van Valkenburg über Binnendieze Zwart wit

De Binnen Dieze onder langs restaurant Gossimijne. De Binnendieze is de verzamelnaam van een aantal stromen in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. De waterlopen hadden vroeger ook de functie van riool. De knaagdieroverlast moest in toom gehouden worden door rattenvangers. Halverwege de 20e eeuw besloot men de Binnendieze te dempen, maar vanwege het unieke karakter kwam hiertegen vanuit de bevolking verzet dat succesvol was. In 1973 is met een restauratie van het stadswatersysteem begonnen die 1998 gereed kwam.
Leo van Valkenburg Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Leo van Valkenburg

Al jaren een passie voor fotografie. Een echte voorkeur heb ik niet, maar long exposure en studio fotografie vind ik wel erg gaaf. Mocht er een speciale wens zijn, bijv een bepaalde foto in kleur of zwart/wit, laat me het weten via https://www.leekefotografie.nl.

Alle Bilder von Leo van Valkenburg


Qualität und Vorteile von Binnendieze Zwart wit als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Binnendieze Zwart wit

Bestelle diese Foto Binnendieze Zwart wit von von Leo van Valkenburg als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 341 277
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
153,- Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)