Powered by OhMyPrints

Beeld en Geluid gevel

- Bildcode: 61316

Peter Moerman über Beeld en Geluid gevel

Het instituut voor Beeld en Geluid is ontworpen door Neutelings Riedijk architecten. Het atrium is zeer ruimtelijk en kleurrijk. De gevel van gekleurde glasplaten reflecteert op de glazen binnen gevel waarachter zich de kantoren bevinden.
Peter Moerman Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Peter Moerman

Peter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. In zijn eigen fotostudio te Zoetermeer is hij vaak te vinden voor het fotograferen van gezinnen, modellen en kinderen. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en het volgen van cursussen en workshops.

Alle Bilder von Peter Moerman


Qualität und Vorteile von Beeld en Geluid gevel als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Beeld en Geluid gevel

Bestelle diese Foto Beeld en Geluid gevel von von Peter Moerman als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 61316
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
101 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)