Powered by OhMyPrints

Alcatraz island 3

- Bildcode: 219 194

Karen Boer-Gijsman über Alcatraz island 3

Alcatraz island, America, San Francisco, The Rock, Island, Prison, Jail, Gevangenis, Gefängnis, Eiland, Insel, île, concrete, uitkijktoren, Wachturm, tour de guet, watchtower
Karen Boer-Gijsman Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Karen Boer-Gijsman

Mijn naam is Karen Gijsman,Ik ben in 2001 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Sittard, waar ik de opleidingsrichting Publiciteit en Fotografie volgde. Na mijn afstuderen ben ik binnen twee maanden aan het werk gegaan als kinderfotograaf. Dit heb ik tot en met einde 2008 met heel veel plezier gedaan. Al die tijd was het eigen ondernemerschap een droom van mij die ik in begin 2009 heb verwezenlijkt. Op fotografisch gebied ligt mijn hart bij het werken met mensen. In mijn ogen is er niks mooiers dan een eerlijke lach van een kind, een trotse vader en/ of moeder, die lieve vertrouwde lach van opa of oma, of de meest stralende bruid. Een foto is iets heel persoonlijks en dat wil ik ook uit mijn foto's laten blijken. Iedereen heeft zijn eigen wensen en ideeën waar ik graag in mee denk en deel van uitmaak.

Alle Bilder von Karen Boer-Gijsman


Qualität und Vorteile von Alcatraz island 3 als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Alcatraz island 3

Bestelle diese Foto Alcatraz island 3 von von Karen Boer-Gijsman als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 219 194
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
97 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)