Hoe het werkt?

Een lege muur is een gemiste kans!
Je wilt graag iets moois aan de muur. Bij een galerie vind je niets in jouw maat, of het is wellicht net boven budget. Daar hebben wij de oplossing voor! Bij Werk aan de Muur maken we op maat gemaakte kunstwerken die passen bij jouw interieur. De uitgebreide collectie van Werk aan de Muur wordt aangeboden door meer dan duizend creatieve talenten. Ieder werk is verkrijgbaar in alle materialen en afmeting.

1. Kies jouw stijl

In onze uitgebreide collectie van betaalbare werken vind je altijd iets wat bij je past. Om je op weg te helpen hebben we ons aanbod ingedeeld in collecties. Sla je favorieten op in je verlanglijst, zodat je ze later nog eens kunt bekijken of kunt delen met anderen. Benieuwd het het werk staat in huis? Gebruik de Werk aan de Muur app en hang je werk virtueel op!

2. Kies het materiaal

Bij werk aan de muur vind je fine-art print kwaliteit op bijvoorbeeld canvas, aluminium, staal, behang, (ingelijste) posters en nog veel meer. Welk materiaal je ook kiest, de materialen zijn van de hoogste kwaliteit. De kunstwerken worden met passie gemaakt door échte vakmensen en dat zie je terug. Ontdek al onze materialen.

3. Kies de afmeting

Bepaal de ideale maat van jouw kunstwerk. De juiste maat wordt bepaald door de grootte van de ruimte, de lengte van je muur en het formaat van je meubels. Maak gebruik van onze handige basisregels die je helpen bij het bepalen van de juiste maat. Hier kan je deze tips terugvinden. Ieder werk is verkrijgbaar in alle maten. Zo weet je zeker dat je iets vindt wat perfect in de ruimte past.

Stylist Marianne van vtwonen koos in de kamer links voor een prachtig groot formaat. Het werk vind je hier terug.

Veelgestelde vragen

Liever alle vragen in een handig overzicht bij elkaar? Ga dan naar onze FAQ's en vind alles terug over hetgeen waar jij meer over wilt weten.

Ga naar de FAQ's

Kategorien

Wandbilder bestellen

Tipps zur AuswahlB

Beratung

Collectie

Kollektion

Bildgröße wählen

OhMyPrints App

Geschäftskunden

Materialen

Materialien

Zahlungsarten

Versand und Lieferzeit

Bilder aufhängen

Reklamationen und Rücksendungen

Akustiktipps

Geschenkgutschein

Bilder verkaufen

Über uns

We ♥️ fotos von Kunden!

Bewertungen

Vacatures

Stellenangebote

We komen het gratis bezorgen! Met veel zorg pakken we jouw kunstwerk in. Uiteraard laten we je even weten wanneer het werk wordt geleverd. De verzending is gratis en wordt 6-7 dagen na bestelling verzonden. Spoedje? Neem contact op en we kijken wat we voor je kunnen doen.

Bevorzugen Sie eine persönliche Beratung? Wählen Sie die Art und Weise, die zu Ihnen passt!

App, rufen Sie an oder mailen Sie uns

Kostenlose Beratung

Über uns