top down

top down von Ronald Hofmeester

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

  • top down von Ronald Hofmeester Miniaturansicht
  • Leinwand Miniaturansicht
  • Leinwand Alternative Miniaturansicht
Bildcode: 342175

top down von Ronald Hofmeester

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
68 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
top down von Ronald Hofmeester

Möchtest du dieses Bild an deiner Wand anschauen?

Mit der OhMyPrints App (iPhone und Android) hängst du dein Wunschmotiv virtuell an die eigene Wand. Das Vorschaubild kannst du mit Anderen teilen. Mehr über die App .

Lade dir unsere App für iPhone und iPad Lade dir unsere App für Android

Beschreibung

Bramen; heerlijk om te eten een ramp als je er door heen of er langs moet. Denk je dat alles goed gaat ... grijpt zo'n rotzak je broekspijp of erger je huid. Loskomen is lastig! Meestal groeien bramen in dichte struwelen bij elkaar. Dit exemplaar heeft een heel eigenzinnige weg gekozen. Opgroeiend naast een vlier heeft deze plant slechts één uitloper! Die klimt eerst een meter of vier langs een tak omhoog, dan enkele meters over het pad en vervolgens de zwaartekracht niet meer te tarten en een meter of drie omlaag hangt. Vlak naast het pad is het vooral met een beetje wind oppassen dat je niet gegrepen wordt.

die top-down aanpak
ontaard in gruwelijke
stekeligheden

Über Ronald Hofmeester

Ronald Hofmeester ProfilfotoSeeing the art in nature, living a live full of wonder!

Ronald Hofmeester (1958) is (natuur)fotograaf en dichter. Al zijn hele leven heeft hij een grote fascinatie voor de natuur. Hij heeft zich jarenlang, tot zijn gezondheid het niet meer toeliet, ingezet voor het vergroten van de betrokkenheid van kinderen bij natuur en milieu; als onderwijzer, als consulent en als pabo docent. De laatste tien jaar probeert hij vooral het wezenlijke te vangen van wat hij in de natuur ziet en voelt; zowel in zijn foto's als in zijn gedichten. Hij is daarvoor altijd opzoek naar nieuwe invalshoeken om vooral de alledaagse dingen in een nieuw licht te zetten. Zo laat hij door middel van verstilling en vervreemding zien hoe het gewone eigenlijk heel bijzonder is. Volgens Ronald is fotografie eigenlijk vooral het creëren van illusie en is het daarom onze verbeelding die ons telkens weer verder brengt. Zijn camera is daarbij dan ook onmisbaar want:

mijn camera toont, soms onbedoeld
wat mijn ogen niet zien
maar mijn hart wél zo voelt

Alle Bilder anschauen