Zonneschijn laan II

von Sander van der Werf

- Bildcode: 113088

Sander van der Werf über Zonneschijn laan II

Zonnestralen schijnen op een ochtend met veel nevel door de bladeren van bomen aan een verlaten laan op landgoed Vosbergen. De natuur op dit landgoed wordt voor biologisch onderzoek gebruikt. Dat wordt uitgevoerd door de Groningse Universiteit op het gebied van planten, vogels, vlinders, kevers en de groei van boomsoorten in het bos.
Zonneschijn laan II ist in den Kategorien Eden Green, Fotografie, Landschaften, Morgen (Tageszeit), Nebel, Park, Paterswolde, Sonne, Sonnenaufgang, Vosbergen, Wald, Weg, Zonnestraal und rustgevend zu finden.
Sander van der Werf Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Sander van der Werf

Sander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle Bilder von Sander van der Werf


Qualität und Vorteile von Zonneschijn laan II als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Zonneschijn laan II von Sander van der Werf

Bestelle diese Foto Zonneschijn laan II von von Sander van der Werf als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 113088
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
103 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)