Waterstroom

von mandy sakkers

- Bildcode: 93 740

mandy sakkers über Waterstroom

Deze foto is genomen in de bossen van de Belgische Ardennen.
Waterstroom ist in den Kategorien Ardennen, Belgien, Fluss, Fotografie, Langzeitbelichtung, Wald, Wasser und mandy sakkers zu finden.
mandy sakkers Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von mandy sakkers

Mandy Sakkers (1990) is een autonoom fotograaf die altijd op zoek is naar het intrigerende beeld van een situatie. Zij creëert beelden met een sfeer van mysterie, humor en vervreemding.
Als fotografisch vormgever, afgestudeerd aan de Nederlandse Fotovakschool, werkt Mandy voornamelijk vanuit eigen concepten. Hiermee weet ze telkens haar groeiende publiek te engageren en verwonderen.
De rode draad in haar werk is de sfeer en eigen stijl die Mandy in al haar foto's terug laat komen. De kijker krijgt het gevoel dat er iets onverwachts kan gebeuren in de momentopnames die in de foto's zijn vastgelegd, of dat het juist een scène van een zojuist vervlogen moment is. Of het nu een portret of een stilleven uitbeeldt, Mandy's oeuvre bevat dit allen, met als handtekening haar eigen stijl en twist.
De beste manier om Mandy's werk te omschrijven is wellicht wel om te accentueren dat het moment vlak vóór en vlak ná een gebeurtenis door haar op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. De gebeurtenis zelf wordt hierbij niet gefotografeerd, maar er wordt gespeeld met vermoedens en verwachtingen. Het 'Zijn of niet Zijn' is hierbij een terugkerend thema.
Voor meer werk van Mandy Sakkers of informatie voor de beste print mogelijkheid, bekijk https://www.mandysakkers.nl of mail naar info@mandysakkers.nl

Alle Bilder von mandy sakkers


Qualität und Vorteile von Waterstroom als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Waterstroom von mandy sakkers

Bestelle diese Foto Waterstroom von von mandy sakkers als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 93 740
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
145 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)