Shoppe mit 10% Rabatt Noch gültig für 4 Tage und 20 Stunden !

Vrouw 1

von Helma van der Zwan

- Bildcode: 189078

Helma van der Zwan über Vrouw 1

" Alle vrouwen zijn een weerspiegeling , een spiegel van de Godin . Vergeet dus niet ... je bent het heelal. Je natuurlijke zijn is identiek aan het vrouwelijke aspect van de goddelijkheid . "
- Robin Rumi
Vrouw 1 ist in den Kategorien Akt & Erotik, Aquarell, Art, Blau, Figurative Kunst, Frauen, Göttin, Illustrationen, Kunst, Malerei, Minimalismus, Zeichnungen, Zeitgenössisch und fineliner zu finden.
Helma van der Zwan Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Helma van der Zwan

Het werk van Helma van der Zwan zit vol thematiek over herkenbare levenswijsheden. Haar werken bevatten een gevarieerdheid, zowel in beeld als in materialen, waarbij toch duidelijk haar hand te herkennen is.Het vrouw zijn, emoties, schoonheid, de hard- en zachtheid van het leven, komen met regelmaat terug in haar werken. Loslaten en het werk toch willen perfectioneren en beheersen met een verscheidenheid aan materialen, geven boeiende portretten en figuraties. Helma laat dualiteit in kleur, licht en materialen harmonisch op papier of doek terugkomen. Een explosie in gevoel weer te geven en met haar werken je hart te raken. Het is voor haar de weergave in het streven van eenheid en verbondenheid onder de mensen. Helma is geboren, op 24 juni 1959, in Den Haag.

Alle Bilder von Helma van der Zwan


Qualität und Vorteile von Vrouw 1 als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Vrouw 1 von Helma van der Zwan

Bestellen Sie diese Illustration Vrouw 1 von von Helma van der Zwan als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 189078

Shoppe 10 Tage mit 10% Rabatt
Noch gültig für 4 Tage und 20 Stunden !

Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
131 118 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)
10% Rabatt abgezogen!