Vormittag

Vormittag von Carmen-Ghizela Todita

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Vormittag von Carmen-Ghizela Todita

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Bildcode: 604893
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
80 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Niederländische Landschaft "Der Morgen hat Gold im Mund " Acryltechnik Die Inspiration für dieses Gemälde war der Morgenhimmel im Norden des Landes.

Über Carmen-Ghizela Todita

Carmen-Ghizela Todita ProfilfotoCarmen Todita is geboren op 30 november 1961 in Turnu-Severin in Roemenië. Zij groeide op in Transsylvanië, het meest sprookjesachtig deel van Roemenië. Ze hield als kind al van tekenen en schilderen en haar tekenblokken stonden snel vol. Ook muren, tafels en de koelkast in haar ouderlijk huis beschouwde Carmen als een groot tekendoek, dit soms tot waanzin van haar ouders. Haar fantasie kwam tot leven soms op de hoeken van haar schriften tijdens de lesuren of op een adresboekje tijdens een telefoongesprek.
Carmen heeft een natuurlijk talent voor schilderen en tijdens haar jeugd heeft ze haar talent zelf ontwikkeld, door van haar passie voor tekenen en schilderen haar hobby te maken en pas op latere leeftijd heeft ze diverse gerichte korte cursussen gevolgd om haar teken en schildertechnieken te verbeteren. Haar ouders wilden dat ze economie studeerde, maar haar ziel verlangde ernaar om steeds kunst te doen. Op haar 55-ste heeft zij de moed verzameld om een opleiding grafiek en schildertechnieken op de Volks Universiteit in Cluj-Napoca, in Roemenië te volgen. In 2019 was zij klaar met haar studie en gaat verder met een nieuwe cursus Creatieve Therapie. In tussen heeft zij de diploma Master Art-Repreneur gehaald in Art Center Amsterdam en gaat door met haar creatieve ontwikkeling.
Ze heeft een grote verscheidenheid aan pentekeningen en schilderijen met uiteenlopende thema’s en verschillende technieken, maar ze kiest vaak voor prikkelende thema’s, zoals

Alle Bilder anschauen