Vizsla

von MishMash van Heukelom

- Bildcode: 383 250

MishMash van Heukelom über Vizsla

De Vizsla is een levendige hond met een vriendelijke, intelligente en gehoorzame aard en een uitstekende neus. De geschiedenis van de Hongaarse nationale jachthond gaat terug tot in de Middeleeuwen. Hij voelt zich thuis op vlak terrein en kan goed tegen warmte. Hij kan goed en ver zoeken, maar geeft ook de voorkeur aan om dicht bij zijn geliefde baasje te blijven.
Vizsla ist in den Kategorien Digital Art, Europa, Hunde, Hunde Bilder, Kurzhaariger Ungarischer Vorstehhund, Liebe, Natur, Schwarz-Weiß, Strichzeichnungen, Tiere, beauty und dogs zu finden.
MishMash van Heukelom Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von MishMash van Heukelom

Wij zijn Stephan en Loïs, we houden van mooie beelden en we houden van delen. Als we ergens iets creatiefs in zien leggen we dit vast, zowel als foto als ook in een schilderij. Schilderen doen we digitaal. Onze naam MishMash hebben we gekozen omdat we verschillende dingen aanbieden, gemaakt door verschillende mensen, op verschillende locatie's. We doen het samen, als gezin.

Alle Bilder von MishMash van Heukelom


Qualität und Vorteile von Vizsla als gerahmten Postern

  • Als mein Sohn das erste "Foto" auspackte, wurde er für einen Moment still. Er fand es sehr schön. Auch die Rahmen sind wunderschön.
  • Druck in Fine-Art-Qualität
  • Stabiles Fotopapier
  • Individuelle Rahmung mit und ohne Passepartout

Vizsla von MishMash van Heukelom

Bestelle diesen digitaler Kunst Bild Vizsla von von MishMash van Heukelom als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 383 250
Material wählen Mehr Infos
Gerahmtes Poster
Größe und Optionen Andere Wünsche?
247,- Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)