Vet Wuuf's maandag, wasdag

von Bianca van Duijn

- Bildcode: 304424

Bianca van Duijn über Vet Wuuf's maandag, wasdag

De was op hangen, een alledaags tafereel maakt Vet Wuuf onalledaags. Een tikkeltje pikant zoals ze hier in haar neglige haar badpakken en sokken aan de waslijn hangt. Maar altijd met humor en respect voor haar volle vrouwelijk wordt ze afgebeeld. Want ze mag er gewoon zijn!
Vet Wuuf's maandag, wasdag ist in den Kategorien , Akt & Erotik, Badeanzug, Gesäß, Grafik, Hollands Glorie, Illustrationen, Sexappeal, Vet Wuuf, Wäsche, Zeichnungen, neglige und was ophangen zu finden.
Bianca van Duijn Profilfoto

Dieses Bild wird angeboten von Bianca van Duijn

Illustrator en bedenker van Vet Wuuf!

In 2005 ben ik afgestudeerd als illustrator op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarna heb ik gewerkt op diverse reclame-ontwerpbureaus en ben ik zelf samen met mijn man ons eigen ontwerpbureau gestart.

Het tekenen kon ik niet laten en na een avond 'gewoon' tekenen met het gezin is er iets bijzonders ontstaan. Graag wil ik je voorstellen aan Vet Wuuf, een vrolijke gezette dame die vol en rond in het leven staat. Vet Wuuf is een door mij bedacht en getekend karakter en vindt haar roots in Zeeland. Vet staat naast haar pondje meer ook voor haar vette levenshouding. Ze is blij met wie ze is en straalt dit in alles uit. Dit wil ze heel graag bij jou thuis aan de muur verder uitstralen.

Van Vet Wuuf zijn diverse afbeeldingen te verkrijgen en haar wereld blijft maar groeien. Voor vette kunst voor aan de muur moet je dus hier zijn!

Alle Bilder von Bianca van Duijn


Qualität und Vorteile von Vet Wuuf's maandag, wasdag als Leinwandbilder

  • Mittlerweile habe ich das dritte Werk von OhMyPrints erhalten. Mit Intervallen von mehreren Jahren ist es immer noch Top-Qualität!
  • Echte Künstler-Leinwand
  • Detailreicher und farbechter Druck
  • Hochwertiger Holzkeilrahmen

Vet Wuuf's maandag, wasdag von Bianca van Duijn

Bestellen Sie diese Illustration Vet Wuuf's maandag, wasdag von von Bianca van Duijn als Reproduktion auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz, als Poster, Fototapete oder Acrylglasbild.

Bildcode: 304424
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
Wähle Deine eigene Bildgröße…
100 Jetzt kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)