Vet Wuuf's boottocht op zee

Vet Wuuf's boottocht op zee von Bianca van Duijn

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Vet Wuuf's boottocht op zee von Bianca van Duijn

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Bildcode: 303339
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
81 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Varend op zee, precies passend in haar bootje gaat Vet Wuuf haar horizon te gemoet. Wat is die van jou? Vet Wuuf is een gezette dame die bij iedereen die haar ziet, een lach op het gezicht tovert. Een uniek eigen karakter dat perfect past in strandhuizen of gewoon bij jou thuis aan de muur.

Über Bianca van Duijn

Bianca van Duijn ProfilfotoIllustrator en bedenker van Vet Wuuf!

In 2005 ben ik afgestudeerd als illustrator op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarna heb ik gewerkt op diverse reclame-ontwerpbureaus en ben ik zelf samen met mijn man ons eigen ontwerpbureau gestart.

Het tekenen kon ik niet laten en na een avond 'gewoon' tekenen met het gezin is er iets bijzonders ontstaan. Graag wil ik je voorstellen aan Vet Wuuf, een vrolijke gezette dame die vol en rond in het leven staat. Vet Wuuf is een door mij bedacht en getekend karakter en vindt haar roots in Zeeland. Vet staat naast haar pondje meer ook voor haar vette levenshouding. Ze is blij met wie ze is en straalt dit in alles uit. Dit wil ze heel graag bij jou thuis aan de muur verder uitstralen.

Van Vet Wuuf zijn diverse afbeeldingen te verkrijgen en haar wereld blijft maar groeien. Voor vette kunst voor aan de muur moet je dus hier zijn!

Alle Bilder anschauen