Vet Wuuf op de fiets in de duinen.

Vet Wuuf op de fiets in de duinen. von Bianca van Duijn

Größe, Material und Ausführung ändern.

,- Kostenloser Versand!

In den Warenkorb

Vet Wuuf op de fiets in de duinen. von Bianca van Duijn

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Bildcode: 304015
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
83 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Met de benen omhoog, in vol ornaat geniet Vet Wuuf van de weg die nog voor haar ligt. Vol zelfvertrouwen, tevreden met wie ze is rijdt ze door de duinen en ziet ze de zon in de zee zakken. Een vrolijke afbeelding speciaal voor jou.

Über Bianca van Duijn

Bianca van Duijn ProfilfotoIllustrator en bedenker van Vet Wuuf!

In 2005 ben ik afgestudeerd als illustrator op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarna heb ik gewerkt op diverse reclame-ontwerpbureaus en ben ik zelf samen met mijn man ons eigen ontwerpbureau gestart.

Het tekenen kon ik niet laten en na een avond 'gewoon' tekenen met het gezin is er iets bijzonders ontstaan. Graag wil ik je voorstellen aan Vet Wuuf, een vrolijke gezette dame die vol en rond in het leven staat. Vet Wuuf is een door mij bedacht en getekend karakter en vindt haar roots in Zeeland. Vet staat naast haar pondje meer ook voor haar vette levenshouding. Ze is blij met wie ze is en straalt dit in alles uit. Dit wil ze heel graag bij jou thuis aan de muur verder uitstralen.

Van Vet Wuuf zijn diverse afbeeldingen te verkrijgen en haar wereld blijft maar groeien. Voor vette kunst voor aan de muur moet je dus hier zijn!

Alle Bilder anschauen